osaI_1.jpg
Tämän neitokaisen nimi on Juliette Spencer. Hän on orvoksi jäänyt punapää, joka inhoaa yli kaiken hiusväriään ja ei välitä suuremmin vaatteista tai ulkonäkönsä huolehtimisesta. Julieten elämäntoive on saada 20 hyvää lemmikkiystävää, ei takuulla tule toteutumaan.

osaI_2.jpg
Ison tontin ostamisen jälkeen rahaa jäi vain pienen mökkerön rakentamiseen. Toivottavasti tämä hökkeli suurenee vielä.

osaI_3.jpg
Mökkerössä on vaatimaton koivulattia, seiniä ei ole maalattu ja huonekaluistakin on vain välttämättömimmät. Ei se mikään palatsi ole, mutta saa luvan kelvata Julietelle.

osaI_4.jpg
Juliette hankki töitä, palkka tosin oli alle 200 simoleonia. Jostainhan sitä toimeentuloa on saatava.

osaI_5.jpg
Kymmenen simoleonia kourassaan Juliette lähti yhteisötontille tutustumaan Kaunialan väkeen ja metsästämään aviomiestä. Paikalla tosin ei ollut yhtään komeaa aviomiesehdokasta...

osaI_6.jpg
...paitsi yksi. Juliette iski silmänsä tummahipiäiseen komistukseen, joka harmin vuoksi oli pelattava sim. Parempi tuuri ensikerralla.

osaI_7.jpg
Juliette kumminkin flirttaili hieman Tony(?) Goottilaksi paljastuneen komistuksen kanssa. Eihän pienestä flirtistä nyt haittaa voi olla, vai...?

osaI_8.jpg
Ilmeisesti voi. Donin vaimo Cassandra sattui näkemään kaiken ja läpsäytti Juliettea kasvoille. Hyvin alkoi Spencerin taival. Sillä hetkellä Juliette vannoi päihittävänsä vielä Goottilat.

osaI_9.jpg
Tomerana tyttönä Juliette läpsäytti kumminkin vielä Cassandraa takaisin.

osaI_10.jpg
Kotipuolessa Juliette kysyi epätoivoisena ennustajaeukolta apua. Eukko lupasi toimittaa hänelle komean miehen, mutta kaikki seuralaiset olivat toistaan karmeampia.

osaI_11.jpg
Cassandra potki jatkuvasti Spencerien roskakoria nurin, ja Juliette joutuikin jatkuvasti myrkyttämään sen seurauksena syntyviä torakoita.

osaI_12.jpg
Juliette päätti kostaa Cassandralle, hän viettelisi Cassandran miehen. Entisenä naistenmiehenä Tony olikin kuin sulaa vahaa Julieten käsissä. Toivottavasti suhde ei lämpene liikaa.

osaI_13.jpg
Mitäpä jos lopettaisit Juliette miesten seurassa tanssimisen? Ei ihme, jos et saa aviomiestä, tuo tyylihän karkoittaa kaikki!

osaI_14.jpg
Juliette lämmitteli suhdettaan johonkin mieheen antamalla unelmaseuralaisen kukkakimpun jonka hän oli saanut Tonylta. Kumma kyllä suhde lämpeni. ;)

osaI_15.jpg
Julieten maha paisui! Oliko syynä viimeaikojen romanttiset hetket Tonyn kanssa? Sama se, mutta naimisiin sinun kannattaisi yrittää ennen lapsen syntymistä.

osaI_16.jpg
Eräs puutarhuri ei tuntunut lämpeävän millään, joten Juliette liehitteli sitten jotain toista virkapukuista miestä. Kamala nenä sillä ainakin on.

osaI_17.jpg
Julieten raskaus oli erittäin raskas, hänen piti koko ajan levätä ja syödä. Suhteitakaan hän ei ehtinyt oikein kehittää.

osaI_18.jpg
Pian koittikin synnytyksen aika. "Apuuaaa! Ei vielä! Minulla ei ole rahaa elättääkseni lasta! En halua vielä synnyttää!" Juliette huusi.

osaI_19.jpg
Sieltä tupsahti maailmaan tummahiuksinen tyttölapsi, jonka Juliette nimesi Juuliksi.

osaI_20.jpg
Juulille rakennettiin pieni koppero, jossa lapsi makasi lattialla. Julieten rahat eivät riittäneet oveen, joten ulko-ovea täytyi siirrellä aina.

osaI_21.jpg
Juliette onnistui sytyttämään tulipalon, eikä hänen rahansa olleet riittäneet palohälyttimeen- tai sammuttimeen. Onneksi Juliette onnistui sammuttamaan tulipalon.

osaI_22.jpg
Taylor muutti Julieten luokse tuoden mukanansa yli 10 000 simoleonia! Sillä rahalla laajennettiin parin huoneen verran taloa. Mies hoiti Juulia kuin omaa lastaan, ehkä hän olisikin hyvä aviomies.

osaI_23.jpg
Pian koitti Juulin aika kasvaa taaperoksi.

osaI_24.jpg
Hänestä sukeutuikin kerrassaan hurmaava tyttölapsi, joka oli ilmeisesti perinyt isältäänsä vain hiustenvärin.

osaI_32.jpg
Luonnepisteet eivät olleet Juulilla aivan yhtä herttaiset kylläkään.

osaI_25.jpg
Herkistyneenä Juulin kasvamisesta Taylor kosikin Juliettea ja hän suostui tietenkin.

osaI_26.jpg
Kihloja seurasi erittäin vaatimaton avioliiton solmiminen, jossa he molemmat lupasivat pysyä toisilleen uskollisina.

osaI_27.jpg
Perinteistä hääyötä vietettiin, mies tosin nukahti hänelle liian rankan kokemuksen jälkeen.

osaI_28.jpg
Oliko siellä taas lapsi tulossa? No, kohtahan sen näkee.

osaI_29.jpg
Ilmeisesti oli, sillä Julieten vatsa pyöristyi jälleen kerran.

osaI_30.jpg
Raskaus ei ollut yhtään helpompi kuin edellinenkään, josta johtui se, että Juuli joutui kasvamaan lapseksi haisevien vaippojen ja tuttipullojen keskellä.

osaI_31.jpg
Ne eivät kyllä lieventäneet yhtään Juulin riemua, onneksi.

osaI_33.jpg
Pikainen kampauksenvaihto ja Juulia ei meinannut tunnistaa entiseksi.



Saako Juuli pikkusiskon- vai veljen? Kenestä tulee perijä? Mitä Spencerien ja Goottiloiden välillä tapahtuu? Se selviää seuraavassa osassa.